Dåpen er en festdag i familien. På dåpsdagen feires barnet som er født. Men den er også noe mer. Dåp er ett av kirkens to sakramenter. Det er en hellig handling kirken utfører på oppdrag fra Jesus

I Tiller menighet arrangerer vi også dåpssamling for foreldre i forkant. Der får dere vite mer om hvorfor vi døper barna, foreldre og fadderes oppgave, den kristne oppdragelse, menighetens trosopplæringstilbud og det praktiske rundt selve dåpshandlingen.

Invitasjon til dåpssamling får dere etter barnet er påmeldt dåp. Dette gjør dere på Tiller menighets egen internettside under menypunktet «Dåp». Følger du denne linken skal du komme direkte dit: Klikk her.

Det finnes også en klubb som heter Dåpsklubben TrippTrapp. Som medlem får barna gode bøker, DVD-er og CD-er rett hjem i postkassa. Her blir de kjent med Bibelens fortellinger, med kveldsbønner og mange fine barnesanger.

Gjennom et medlemskap i Dåpsklubben TrippTrapp får du tilbud om tre pakker årlig. Det er imidlertid ingen krav til kjøp. Pakkene er alderstilpasset fra 0 til 12 år.

Webansvarlig

Bjørn-Olav Berg

Kontakt

Heimdal Kirkekontor
Heimdalsveien 4,  3. etg